torstai 27. lokakuuta 2011

Kopiontia...

... ja omaa designiä.


Nappasin jonkinlaista ideaa Korventien blogista tuollaiseen pipoon...

(Tämä on taas niitä, kummitytöt ja muut lapset menkööt peiton alle piiloon postauksia.)Tein sen mustalla seitsemällä veljeksellä ja kuvioksi polkua kaksikerroin. Värit on iloiset, eikö? Kuvio ei ole ihan niin hieno kuin Korventien taiturilla, mutta en voinu kattoa mallia ku en ollut netin ääressä.
Ja pipostahan tuli siis liian pieni, niin tein sitten toisenkin. Siitä ei ole nyt kuvaa. Sitten tein lapaset, yritin tuon pienemmän kokoiset, mutta tulikin aikuisen kokoiset. Tein sitten pienemmätkin. Eli kaverille kans. Pikkukaverille ja isommalle. Tosiaan, nyt kuva vain tuosta ensimmäisestä lakista, pitää lisätä muista kuva, kunhan saan kameran ja kuvattavat tuotteet samaan tilaan hetkeksi.

Otsikon lupaamaa designiä on viime viikonloppuna ensiesiintymisensä saanut keltainen leninkini.
Kangas on aitoa vintagea, ostettu torilta suurkirppikseltä entisiltä omistajilta. Herttaisia vanhoja tätejä, jotka myivät pilkkahintaan hienoja vanhoja kankaitaan. Isona minustakin tulee sellainen... toivottavasti!


Malli on oma, mukailee ehkä hieman jotain kaksikymmentäluvun tyyliä...Kolmanneksi kuvaksi laitan huvittavan kuvan kylppärin puolelta... Viesti hammastahnaputken sisällä asuvalta kivalta pikku keijulta?  


2 kommenttia:

  1. Hieno on tuo mekko! :) kaverille kans vois tässäkin asiassa mennä, vai miten se menikään? ;D

    VastaaPoista
  2. Säikähin tuota kuvaa että onko joku pölliny ja blogannu mun pipon :) mutta ei sentäs. Kaunista täällä sun blogissa. Mun blogi ei päivity kun kamera on menny hukkaan jo aika päivää sitten. Huoh

    VastaaPoista