tiistai 8. marraskuuta 2011

Tekemättömien töiden välttelyä...

... on ainakin tämä kirjoittaminen. Mutta kun edellisestä on jo niin pitkä aika...

Peikkotyttö Ella sai ensiapua jalkineen koossapysymiseen. Ennen se oli nuppineulalla kiinni, mutta onneksi kaverilta löytyi huovutusneula. Sillä sitten pistelin villaa ja kuvittelin osaavani homman. On se ainakin  siistimmän näköinen kuin ennen.

Eräältä kaveriltani tuolta toiselta puolen tietä sain lainaan kirjan. Hirmuisen tylsä se oli, mutta uutta siitä kuitenkin oppi, joten kiitokseksi ajattelin neuloa hänelle villasukat. Lankana Polku ja Nalle. Ohjeessa käskettiin käyttää Seittemää veljestä, mutta ohjeet on tehty sovellettaviksi! Paksut ja lämpimät niistä ainakin on tulossa, toivottavasti ne ovat sopivan kokoiset.

Tää joulun alainen aika on jännittävää ja siksi harmittaa kun ei ihan kaikkee voi blogailla. Sitten joulun jälkeen tulee varmaan 562 erilaista härpäkettä julkaistua, kun ei enää tarvitse peljätä salaisuuksien paljastumista.

Alimmassa kuvassa uusin tuhansista tekemistäni ruusukkeista. Tällä kertaa värinä on violetti, vihreitten lehtien kera. Lehtiin olen tyytyväinen, sain taiteltua ne tolleen tosi elegantisti! Kuvassa näkyvä koru shoppailtu. Se on pajatuote paikallisesta Elävästä kaupasta (hajosi jo ennen käyttöä, mutta on tosi nätti silti). Alla näkyvä hurmaavan värinen syksyinen  neule on ensimmäisestä bloggauksesta tuttu hartialämmitin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti