sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Tekemättömiä töitä...

ja vähän valmistuneitakin.

Kesällä aloitin nk. ikuisuusprojektin josta tässä tällä viikolla pääsinkin jo eroon. Se oli isoäidin neliöistä koottu peitto 7-vuotiaalle kummipojalle joululahjaksi. Ikävä kyllä lanka pääsi loppumaan jo 7,5 neliön jälkeen. Siinäpä sitten olikin ongelma että kutistuiko kunnianhimoinen projekti tyynyksi. Teddyä kun ei taida nykyisellään kaupasta enää löytyä. 

Vihdoin valmis
Onneksi on olemassa sukulaisia joiden varastoja voi aina käydä penkomassa. Tosin kaikki saamistani langoista eivät olleet Teddyä, mutta ei se mitään, kyllä ne hyvin kävivät tähän sekalaiseen seurakuntaan josta peitto koostui. Ja lankojen luovuttaja oli tyytyväinen että pääsi eroon jämistään (varmaan siksi että voi käydä ostamassa tilalle uusia).

 Kolmesta neliöstä meinasi jäädä vaille, mutta ystäväni nurkista löytyi sopivaa värisävyä ja niin tämä lopulta valmistui. Olen ystävien nurkiin päässyt jo aikaisemminkin tutustumaan, kun viime keväänä villatakki meinasi tyssätä yhteen puuttuvaan hihaan ja kaulukseen. Kiitos heille!! :) Pitäisi ilmeisesti olla ajoissa ostamassa kausilankoja.


Harmi, kun kesällä erehdyin Anttilan lankaosaston alennusmyynteihin vaikka ajattelinkin ensin päästä entisistä langoista eroon ennen uusia. Varmaan toivotonta moinen. Siispä varastoni vaan kasvavat vaikka kovasti yritänkin neuloa. Aika ei vaan ihan kaikkeen riitä mitä haluaisi tehdä.

Varmaankaan en ole ainut sellaisen ihmislajin edustaja, joka kyllä mielellään tekee toisen parin mutta sen parin toisen puoliskon tekeminen on niin rankkaa ja hankalaa ja niinpä niitä projekteja on kesken. Yleensä ihmisillä on kaksi jalkaa ja kaksi kättä (niin minulle on koulussa opetettu) ja sukkia ja lapasia pitää tehdä aina kahdet. 

Luin jostain lehdestä että on olemassa sellaisiakin jotka tekevät aina entisen loppuun ennen kuin aloittavat uuden. Sisareni kanssa tulimme siihen lopputulemaan että heidän täytyy olla jotenkin hassuja. Mutta mikäli joku tähän kykenee, niin nostan hattua!

Kaikkea sekalaista
Osa on nappia vaille valmiita, osa jotain pientä päättelyä, mutta on seassa valmistuneitakin kappaleita. Enää puuttuu kenelle ne antaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti