torstai 5. tammikuuta 2012

Salaisuudet ovat paljastuneet...

 En saattanut arvata, mitä kaikkea ihanaa paketista ilmestyy. Olen rikastunut kahdella unelmieni yöasulla ja maailman pehmeimmällä örkillä.




































Ennen joulua tekaisin pari söpöt sukat. Syksyllä ystävien häissä lupauduin ystävien ohjelmassa muistamaan vastavihittyä pariskuntaa lämpimillä villasukilla tammikuussa. Tammikuu koitti viisi päivää sitten. Sukat vain pakettiin ja perille..







Olihan nuita joulukiireitä muutenkin. Näin jälkikäteen uskallan niistä jo kertoa sykken nousematta. Pienimmmille piti valmistaa vaatteita unohtamatta suurimpia.








On villiä melskettä... Keittiössä sattui ja tapahtui kaikenlaista, kun jouluherkkuja valmistettiin. Tässä muutama vaihe toffeen tekemisestä. Voinen kertoa, että taitaa jokainen kuva olla eri satsista. Tein siis toffeeta kolme annosta. Respetinä on kermaa, voita, sokeria ja kaakaota. Kaikkea terveellistä ja karppaajien unelmaa.


Sakenemista odotellessa    









Levytofeen aurinkomatka lavuaariin
Muutama onnistunut makeinen




















Piparin tuoksuakin keittiöön oli saatava. Kukapa ei yrittäisi keksiä piparitaloon jotain uuttaa. Rakas kotimaamme on paras perustus talolle.




Toivotin uuden asuintoverin tervetulleeksi kaikella lohtua tuovalla.


2 kommenttia: